CLUB ONLINE DE EDUCAȚIE FINANCIARĂ PENTRU LICEENI

Autoritatea de Supraveghere Financiară, Banca Națională a României, Ministerul Finanțelor Publice și Asociația Română a Băncilor lansează în parteneriat FinClub, un program de educație financiară destinat elevilor de liceu din clasele X-XII, pasionați de piața financiară.

Derulat sub auspiciile Acordului de Colaborare privind Educația Financiară, programul presupune crearea unui club de educație financiară a cărui activitate se va desfășura sub forma unor întâlniri online bilunare. Tematica întâlnirilor va acoperi subiecte ce țin de cunoașterea și aprofundarea noțiunilor și conceptelor financiare.

FinClub va permite în primul an participarea a 100 de elevi din toată țara, iar întâlnirile se vor organiza în perioada 1 septembrie 2020 – 1 iunie 2021. Înscrierile în FinClub pot fi făcute online, în intervalul 3 august 2020 – 24 august 2020. Formularul de înscriere și Regulamentul clubului pot fi găsite mai jos.

Participanții transmit intenția de înscriere în cadrul Programului utilizând adresa de e-mail edu@asfromania.ro, la care anexează cele două documente completate: Formularul de înscriere completat și Formularul privind acordarea consimțământului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Regulament FinClub

Descarcă

Formular privind acordarea consimțământului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Descarcă

Formular de înscriere

Descarcă